سـوسـری ها از آفات مهمی محسوب می شوند که از کثافات، غـذاهای فـاسد، پارچه و چسب کتاب تغذیه نموده، قسمتی از غــذای هضم نشده خود را برمی گردانند، به دفع مدفـوع روی غذا عادت دارند، از دهان و غدد خود ماده ای ترشح می کنند که در مسیر حرکت آنها و منابع غذاییشان بوی ماندگار و نامطبوعی ایجاد می کنند.
ســوســری ها با آلــوده کردن کـردن مـواد غذایی از طـریق عـوامـل بیمـاری زای مـوجود در توالت ها، زباله ها، و . . .، عامل انتقال :
- بیماری های باکتریایی: -اسهال - دیسانتری -وبا -تب تیفوئید
- بیماری های ویروسی: -فلج اطفال
- حمل تخم کرم های انگلی
و نیز واکنش های آلرژیک مانند ناراحتی پوستی، خارش، تورم پلک و ناراحتی های تنفسی را ایجاد می کنند.
- اهمیت پزشکی سوسک ها
- استاندارد های سموم ساس
- بی تاثر بودن دستگاه های الکتریکی دفع حشرات و جوندگان
- اهمیت پزشکی و مبارزه با ساس
- آموزش ریشه کنی سوسک در رستوران
- سوسک های موجود در کرمان
- شپش ها ( بررسی ماهیت و کنترل)
- کک ها( بررسی ماهیت و کنترل)
- عوامل موثر بر کنترل ساس تخت خوابی
- سوسک آشپزخانه
پربیننده ترین مطالب
- شپش ها ( بررسی ماهیت و کنترل)
- آموزش ریشه کنی سوسک در رستوران
- سوسک های موجود در کرمان
- سوسک آشپزخانه
- کک ها( بررسی ماهیت و کنترل)
- بی تاثر بودن دستگاه های الکتریکی دفع حشرات و جوندگان
- اهمیت پزشکی و مبارزه با ساس
- روش های مبارزه با سوسک
- اهمیت پزشکی سوسک ها
- عوامل موثر بر کنترل ساس تخت خوابی